Schipper Technische Services en Brusche bouwen aan tankpark voor recycling van oplosmiddelen

Lokale samenwerking met Schipper Technische Services, Almelo

27 november 2023

Een mooie samenwerking in Almelo! Samen met Schipper Technische Services uit Almelo bouwen we een nieuw tankpark voor Sarpi Veolia. Sarpi Veolia recyclet oplosmiddelen op hun locatie in Almelo. We vervangen het leidingwerk van het huidige opslagtankpark, leggen een nieuw park aan en sluiten beide aan. Het project omvat engineering en realisatie.

Onze partner Schipper Technische Services is gespecialiseerd in leiding- en installatiewerk. Hun gecertificeerde lassers hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van leidingsystemen en ze zijn de ideale partner voor turnkey projecten. Ze bedienen bedrijven in de voedingsmiddelen-, chemische en procesindustrie.

Brusche Process Technology ontwikkelt geavanceerde procesoplossingen, waaronder pilot- en demoplants. We beschikken over uitgebreide in-house expertise om het hele proces te beheren, van fundamenteel ontwerp tot realisatie, inbedrijfstelling en oplevering. In onze werkplaats brengen onze technici de precisie van het ontwerp en de engineering tot leven – in overeenstemming met strenge richtlijnen zoals de Machinerichtlijn, de Richtlijn Drukapparatuur (PED) en ATEX.

Terug Naar Nieuwsoverzicht