Werken bij

Met een sterk team ontwikkelen en bouwen we innovatieve procesinstallaties, pilot- en demoplants. Je kunt bij ons groeien binnen je vak en vakgerichte opleidingen te volgen. We belonen kwaliteit en inzet met groeimogelijkheden binnen de organisatie.

Bij Brusche Process Technology werken we oplossingsgericht en met korte lijnen. We kennen elkaar, respecteren elkaar en waarderen elkaars kwaliteiten. Plezier in het werk en een prettige werksfeer vinden we heel belangrijk. Samen willen we duurzame oplossingen bedenken voor tevreden klanten.

Als groeiende organisatie zoeken we getalenteerde technici. Van MBO- tot universitair niveau. Wil jij jouw kennis optimaal gebruiken en ben je toe aan de volgende stap in je ontwikkeling? Heb je passie voor je vak en ben je nog lang niet uitgeleerd? Wil je graag werken aan een duurzame toekomst? Misschien hebben wij een baan die bij jou past.

Spreekt een van onze vacatures je aan, neem dan contact met ons op. We gaan graag in gesprek om samen te bekijken of jouw kwaliteiten en ambities aansluiten bij die van ons!

Member
Projectmanager

Ben jij de ervaren Projectmanager die onze innovatieve projecten in goede banen leidt? Ben je communicatief en inhoudelijk sterk? Als manager procestechniek ben jij eindverantwoordelijk voor één of meer projecten die Brusche Process Technology onder handen heeft. Je bent het eerste aanspreekpunt, extern en intern, van offerte tot oplevering.

Ervaren Process Engineer (HBO)

Ben jij de ervaren process engineer die unieke procesinstallaties ontwerpt en samen met ons team innovatieve oplossingen creeert? Ben jij in staat om basisontwerpen om te zetten in een ontwerp dat voldoet aan alle technische specificaties en eisen op het gebied van prijs, kwaliteit en veiligheid? Wil jij werken aan uitdagende projecten? Lees verder en solliciteer!

Mechanical Engineer Procestechniek HBO

Ben jij onze nieuwe Mechanical Engineer, die zijn of haar kennis en kwaliteiten optimaal wil inzetten voor het verduurzamen van de procesindustrie? Wil jij werken aan uitdagende projecten? Als Mechanical engineer procestechniek werk jij de innovatieve procesontwerpen, die onze process engineers hebben gemaakt, in detail uit.

Monteur Piping / Mechanical

Wil jij als monteur bijdragen aan een gezonde en duurzame werk- en leefomgeving? Dan zijn wij bij Brusche Process Technology op zoek naar jou! We ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in de procesindustrie. Jij houdt je bezig met het inmeten, lassen en fitten van leidingwerk, zowel RVS als koolstofstaal. 

Projectmanager

HBO/WO niveau - fulltime - standplaats Almelo

Brusche Process Technology groeit! Daarom zoeken we collega’s om ons team te versterken. Ben jij een gedreven en ervaren HBO/WO-er WTB en/of procestechniek, die zijn of haar kennis en kwaliteiten optimaal wil inzetten voor het verduurzamen van de procesindustrie? Ben jij communicatief en inhoudelijk sterk? En wil jij jezelf verder ontwikkelen in een boeiend en groeiend bedrijf? Groei met ons mee!

Jouw rol bij ons

Als Projectmanager bij ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en managen van technische projecten van begin tot eind. Je zult fungeren als de schakel tussen verschillende belanghebbenden, waaronder engineeringteams, klanten en externe leveranciers. Je werkt nauw samen met het prettige multidisciplinaire team van collega’s en zorgt ervoor dat projecten binnen gestelde tijdlijnen en budgetten worden afgerond. Je speelt een cruciale rol in het overzien van innovatieve technische projecten en communiceert effectief met interne en externe belanghebbenden.

Als Projectmanager beoordeel jij ontwerpen en budgetten tijdens de offerte- en basic design fase. Je werkt intensief samen met je eigen collega’s en houdt nauw contact met opdrachtgevers en leveranciers. Je houdt toezicht op engineering, voorbereiding, uitvoering, testen en opleveren van projecten, zowel inhoudelijk als planmatig. Brusche Process Technology heeft projecten in Nederland, maar zeker ook internationaal.

Je bent de ‘spin in het web’ en neemt het voortouw, je hebt *een helikopterview en kan een projectteam aansturen. Een bijzonder mooie positie met interessante projecten binnen een snel groeiende innovatieve onderneming.

Je standplaats is Almelo. Daar werkt het engineeringteam en bouwen we de installaties voor onze Europese afnemers.

Verantwoordelijkheden

 • Analyseren van projectvereisten en technische specificaties;
 • Opstellen van gedetailleerde projectplannen, inclusief mijlpalen en deadlines;
 • Toezicht houden op projectbudgetten en kostenbeheer;
 • Coördineren van multidisciplinaire teams en resources;
 • Risico’s identificeren en proactief oplossingen vinden;
 • Rapporteren over projectvoortgang aan het management en belanghebbenden;
 • Zorgen voor kwaliteitsborging en naleving van technische normen;
 • Klantrelaties beheren en zorgen voor klanttevredenheid;
 • Continu verbetering van projectprocessen en ‘best practices’ implementeren.

Wat vragen wij van jou?

 • WO/HBO werk- en denkniveau richting Werktuigbouwkunde en/of procestechniek;
 • Circa 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de procestechniek;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met diverse belanghebbenden;
 • kennis van technische wet- en regelgeving, waaronder de Machinerichtlijn (ATEX, PED ect.);
 • Je bent creatief en hebt een praktische instelling, je denkt pro- actief mee in oplossingen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré;
 • Type persoonlijkheid; gedreven, flexibel, zelfstandig, betrokken, klantgericht en een sterke persoonlijkheid. Je houdt ervan om in een team te werken;
 • Ervaring met Microsoft Projects is een pré;
 • Veiligheid heeft voor jou hoge prioriteit.

Process

Wat bieden we jou?

We werken met een gemotiveerd en enthousiast team aan zeer innovatieve en uitdagende projecten. Plezier in je werk en een prettige werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel. We kennen elkaar, respecteren elkaars inbreng en waarderen elkaars kwaliteiten. Samen willen we oplossingen bedenken en bouwen voor tevreden klanten. Naast een afwisselende functie met verantwoordelijkheid bieden we je:

 • Een marktconform salaris;
 • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling om met de ambities van Brusche mee te groeien;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Gemotiveerde collega’s en korte communicatielijnen.
Spreekt deze vacature je aan? Neem dan contact op met Siebert & Wassink. Zij verzorgen de werving- en selectieprocedure voor deze functie. Reageren op deze functie kan tot en met 7 februari 2024. De eerste gesprekken worden gevoerd door Ilona Vruggink bij Siebert & Wassink, in week 7. De vervolggesprekken met Brusche zijn gepland in week 8 en 9. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
Wij streven ernaar om de procedure voor 1 maart 2024 af te ronden.

Solliciteer middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Ilona Vruggink van Siebert & Wassink.
t: 074 – 20 20 333
m: 06 – 28362285
e: vruggink@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl
Contact opnemen kan ook via onderstaande link. y